Toimitusehdot

Merina Ay:n verkkokaupan myyntiehdot. Nämä yleiset myyntiehdot koskevat kaikkia asiakkaan tekemiä ostosopimuksia Merina Ay:n kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä yleiset ehdot.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. 

Hinnanmuutokset
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Pidätämme oikeuden teksti- ja kuvavirheisiin verkkokaupassa ja kuvastoissa. Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla Merina Ay pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen.
Verkkosivuilla saattaa esiintyä teknisiä virheitä, ja niistä voi ilmoittaa asiakaspalveluun osoitteeseen myynti@merina.fi

Toimitusaika
Normaali toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen mukaan. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei kyseisellä hetkellä ole varastossamme, toimitetaan tilaus vasta kun kaikki tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi. Olemme tällöin erikseen yhteydessä tilaajaan. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Jos tilauksesi on kiireellinen, mainitse siitä tilausta tehdessäsi.

Toimitusehdot
Toimituskulut kotimaan pakettitoimituksille ovat lähetyksen painoon sidottuja ja kunkin tilauksen toimituskulut selviävät tilausta tehdessä.
Lähetykset ulkomaille toimitetaan ja veloitetaan sopimuksen mukaan, ja nämä ehdot vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Yritysasiakkaat: Pakettimme Suomessa toimittaa perille Post Nord.
Lavakuljetukset ja suurikokoiset tuotteet toimitamme vastaanottajan lastauslaiturille tai tavaran vastaanottoon katutasolle.
Vastaanottamatta jääneistä lähetyksistä perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetyskulujen vastuusta.

Yksityisasiakkaat: Paketit yksityisasiakkaille toimitetaan Post Nord:in palvelupisteeseen / noutopisteeseen tai kotiin lähetyksenä koosta ja laadusta riippuen. Paketteja säilytetään palvelupisteissä 7 vrk. Vastaanottamatta jääneistä lähetyksistä perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetys- ja palautuskulujen vastuusta.

Tilausten nouto Merina Ay:n varastosta: Tilauksen voi noutaa varastolta ilman toimituskuluja. Noutotilauksissa sovitaan aina etukäteen nouto ajankohdasta. Ostaja saa ilmoituksen, kun tuotteet ovat noudettavissa. 
Nouto-osoite: Ruoksmäentie 2, 24260 Salo. Sovi noudosta aina etukäteen.

Jälkitoimitukset
Alle 15 euron (alv 0%) jälkitoimituksia ei toimiteta.

Palautukset
Asiakaspalautuksista on sovittava erikseen asiakaspalvelumme kanssa: myynti@merina.fi / 045 330 1200. Yhteydenotto on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa tavaran vastaanottamisesta.
Tuote on palautettava viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautuksesta on sovittu asiakaspalvelun kanssa.

Jos palautuksen syy on jokin muu kuin tuotteen virheellinen laatu tai tuotteen tiedoissa ollut virhe, on myyjällä oikeus periä toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kulut.

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Ehtojen vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin.

Reklamaatiot
Huomautukset kuljetusvaurioista on tehtävä lähetystä vastaanottaessa.
Tilausta ja laskua koskevat huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran tai laskun vastaanotosta.
Tuotteiden laatua koskevat huomautukset on tehtävä meille kohtuullisessa ajassa ilman ylimääräistä viivettä.

Maksuehto
Maksuehto laskutusasiakkaille on 14 tai 30pv netto ellei muuta ole erikseen asiakaspalvelumme kanssa sovittu.
Viivästyskorko on 16%.
Luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä.
Merina Ay pidättää oikeuden pyytää ennakkomaksua jos tilaajalla on luottotiedoissa tai maksuhistoriassa häiriömerkintöjä.
Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköisesti verkkolaskuina tai sähköpostitse. Paperilaskutuslisä on 1.3.2021 alkaen 3,90 € (alv 0%).