Öljysäiliön ja polttoaineen puhdistus, analysointi ja mikrobisuojaus

APUA JA NEUVONTAA 

7 PV VIIKOSSA

Palvelemme puhelimitse:

Maanantai - Perjantai:
8.00 - 18.00

Lauantai - Sunnuntai
10.00 - 16.00

Soita: 

358 (0)45 330 1200

Lähetä sähköpostia:

info@merina.fi

Voit kääntyä puoleemme kaikissa die­sel­polt­toai­nei­ta, voi­te­lu­öl­jy­jä sekä prosessi- ja jääh­dy­tys­ve­siä sekä näiden säiliöitä kos­ke­vis­sa puhtaus- ja laa­tuon­gel­mis­sa.

Var­mis­tam­me Suomessa ja Euroopassa mm. koneiden, laivojen, huvialusten, kotitalouksien, ko­ne­sa­lien ja kriit­tis­ten kohteiden va­ra­voi­ma­loi­den polt­toai­nei­den ja polt­toai­ne­säi­liöi­den puhtauden. 

Tuotetarjonnastamme löydät markkinoiden suorituskykyisimmät tuotteet polttoaineiden ja vesien säilöntään, mikrobien torjuntaan sekä säiliöiden puhdistuksiin. Myös itse tehtävät analyysisetit kuuluvat valikoimaan.
Palvelutarjontamme kattaa polttoainesäiliöiden ja polttoaineiden puhdistuksen. Öljyjen, dieselpolttoaineiden ja prosessi- sekä jääh­dy­tys­ve­sien laadun val­von­taa analyysein sekä laadun yl­lä­pi­don. Jo vuodesta 2006.

Helpoin tapa teettää öljyanalyysi tai dieselanalyysi, on tilata analyysipaketti verkkokaupastamme! Öljyanalyysin hinta alk. 40,00 euroa!

 

TUOTTEEMME

Kaupastamme löydät markkinoiden edistyksellisimmät ja tehokkaimmat tuotteet polttoaineiden sekä juomavesien mikrobisuojaukseen ja säilytykseen, polttoaineiden ja vesien suodatukseen sekä säiliöiden puhdistamiseen. Tuotemerkkeinä mm. Grotamar82, Diesel Out ja SeparMaster.

Siirry tästä kauppaan 

Oppaat, artikkelit ja blogitekstit 

Neuvot ja ohjeet säiliöiden puhdistukseen, mikrobitorjuntaan ja analysointiin.

Heräsikö kysyttävää?