Öljysäiliön ja dieseltankin sekä polttoaineen puhdistus

Öljysäiliön puhdistus
Öljysäiliön puhdistus
Kiertohuuhtelu
Kiertohuuhtelu

Liik­ku­val­la ka­lus­tol­lam­me öljysäiliön ja dieseltankin sekä öljyn / dieselin puhdistus onnistuu missä tahansa ympäri Suomea koko­luo­kis­sa 20 litrasta aina 200.000 litraan

Kier­to­huuh­te­lu on tehokas ja usein myös ainoa keino suorittaa säiliön puhdistus kunnolla. Lisäksi kier­to­huuh­te­lu puh­dis­taa myös säiliössä olevan polt­toai­neen lähes tai kokonaan uutta vas­taa­val­le puhtaustasolle. Kier­to­huuh­te­lus­sa käytetty mikrobien torjunta-aine Grotamar82 antaa polt­toai­neel­le suojaa mikrobeja ja kor­roo­sio­ta sekä kosteutta vastaan. 

Esim. varavoimalan, farmarisäiliön, laivan, veneen, teollisuuden ym. polttoaineen säiliön ja polttoaineen puhdistus, kuten myös lämmitysöljysäiliön ja öljyn puhdistus. Katso galleriasta kohteitamme.

Moskaa dieseltankissa tai öljysäiliössä? Kysy neuvoja tai tilaa puhdistus, soita: 045 330 1200


Miksi valita kiertohuuhtelu?

Nykyisten die­sel­polt­toai­nei­den ja polt­to­öl­jy­jen säilyvyys on hyvin ra­jal­lis­ta ja niiden vastustus mikrobeja vastaan on heikko. Säiliöön voi kertyä hyvinkin lyhyessä ajassa suo­dat­ti­mia tukkiva ja suuttimia hajottava mik­ro­bi­kas­vus­to. Lisäksi säiliöön kertyy kosteutta ja muita epä­puh­tauk­sia. Säiliön puhdistusmenetelmissä joissa polttoaine poistetaan puhdistuksen ajaksi ja palautetaan säiliöön puhdistamattomana eivät välttämättä tuota aivan toivottua tulosta. Polttoaine saattaa olla mikrobien saastuttamaa ja kosteuspitoista jolloin puhdistamisesta saatava hyöty häviää saman tien: Mikrobit alkavat tuottamaan uutta kasvustoa. Varmista aina säiliön puhdistusta tilatessasi, että myös polttoaine analysoidaan ja puhdistetaan. 

Kiertohuuhtelussa sekä säiliö, että polttoaine / öljy puhdistetaan samalla. Lue tästä miksi polttoaine tulisi puhdistaa ja mitä likainen polttoaine aiheuttaa. Alta voit ladata tiedot kiertohuuhtelupalvelun sisällöstä.

Diesel ongelmia:

  • Käyntihäiriöitä
  • Tukkeutuvia suodattimia
  • Suuttimien rikkoontumista
  • Likaa, vettä tai korroosiota säiliössä
  • Lisääntynyttä polttoaineen kulutusta
  • Säiliötä ei ole puhdistettu yli 5 vuoteen 

Jos esiintyy jotakin ylläolevasta ongelmasta, on syytä ottaa heti yhteyttä. Tai pyytää tarjous alla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous

Ole hyvä ja jätä tällä lomakkeella tarjouspyyntösi säiliön / polttoaineen puhdistuksesta.

Mikä on kiertohuuhtelu?