Öljysäiliön ja dieseltankin sekä polttoaineen puhdistusÖljysäiliön puhdistus
Öljysäiliön puhdistus
Kiertohuuhtelu
Kiertohuuhtelu

Liik­ku­val­la ka­lus­tol­lam­me öljysäiliön ja dieseltankin sekä öljyn / dieselin puhdistus onnistuu missä tahansa ympäri Suomea koko­luo­kis­sa 20 litrasta aina 200.000 litraan

Kier­to­huuh­te­lu on tehokas ja usein myös ainoa keino suorittaa säiliön puhdistus kunnolla. Lisäksi kier­to­huuh­te­lu puh­dis­taa myös säiliössä olevan polt­toai­neen lähes tai kokonaan uutta vas­taa­val­le puhtaustasolle. Kier­to­huuh­te­lus­sa käytetty mikrobien torjunta-aine Grotamar82 antaa polt­toai­neel­le suojaa mikrobeja ja kor­roo­sio­ta sekä kosteutta vastaan. 

Esim. varavoimalan, farmarisäiliön, laivan, veneen, teollisuuden ym. polttoaineen säiliön ja polttoaineen puhdistus, kuten myös lämmitysöljysäiliön ja öljyn puhdistus. Katso galleriasta kohteitamme.

Moskaa dieseltankissa tai öljysäiliössä? Kysy neuvoja tai tilaa puhdistus, soita: 045 330 1200

Tekijät:

Koko Suomen alueella: kaikki diesel- ja polttoöljysäiliöt 30 L - 200.000 L, lukuun ottamatta Jyväskylän, Vaasan ja Helsingin alueella vapaa-ajan veneiden sekä ajoneuvojen säiliöitä kooltaan alle 1000 litraa.

Puhelin: 045 3301200

Jyväskylän alueella: Veneet, koneet, ajoneuvot ym. säiliöt max. 1000 litraa.

Puh: 040 8370767Pääkaupunkiseudulla: Veneet, koneet, ajoneuvot ym. säiliöt max 1000 litraa.

Puh: 040 5432001

Vaasan ja Länsirannikon alueella: Veneet, koneet, ajoneuvot ym. säiliöt max. 1000 litraa.

Puh: 040 1803008

Helsinki ja Uusimaa: Veneiden säiliöt max. 1000 litraa.

Puh: 044 4949920

Kiertohuuhtelu -verkosto laajenee! Haluatko mukaan kiertohuuhteluyrittäjäksi? Etsimme vielä muutamia yrittäjiä / yrityksiä tarjoamaan kiertohuuhtelupalvelua pienasiakkaille alueellaan. Erityisesti Turun, Tampereen ja Länsi-Uusimaan sekä Saaristomeren alueille tarvitaan vahvistusta. Jos vähänkään kiinnostuit, niin ota yhteyttä.

Miksi valita kiertohuuhtelu?

Nykyisten die­sel­polt­toai­nei­den ja polt­to­öl­jy­jen säilyvyys on hyvin ra­jal­lis­ta ja niiden vastustus mikrobeja vastaan on heikko. Säiliöön voi kertyä hyvinkin lyhyessä ajassa suo­dat­ti­mia tukkiva ja suuttimia hajottava mik­ro­bi­kas­vus­to. Lisäksi säiliöön kertyy kosteutta ja muita epä­puh­tauk­sia. Säiliön puhdistusmenetelmissä joissa polttoaine poistetaan puhdistuksen ajaksi ja palautetaan säiliöön puhdistamattomana eivät välttämättä tuota aivan toivottua tulosta. Polttoaine saattaa olla mikrobien saastuttamaa ja kosteuspitoista jolloin puhdistamisesta saatava hyöty häviää saman tien: Mikrobit alkavat tuottamaan uutta kasvustoa. Varmista aina säiliön puhdistusta tilatessasi, että myös polttoaine analysoidaan ja puhdistetaan. 

Kiertohuuhtelussa sekä säiliö, että polttoaine / öljy puhdistetaan samalla. Lue tästä miksi polttoaine tulisi puhdistaa ja mitä likainen polttoaine aiheuttaa. Alta voit ladata tiedot kiertohuuhtelupalvelun sisällöstä.

Diesel ongelmia:

  • Käyntihäiriöitä
  • Tukkeutuvia suodattimia
  • Suuttimien rikkoontumista
  • Likaa, vettä tai korroosiota säiliössä
  • Lisääntynyttä polttoaineen kulutusta
  • Säiliötä ei ole puhdistettu yli 5 vuoteen 

Jos esiintyy jotakin ylläolevasta ongelmasta, on syytä ottaa heti yhteyttä. Tai pyytää tarjous alla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous

Ole hyvä ja jätä tällä lomakkeella tarjouspyyntösi säiliön / polttoaineen puhdistuksesta.

Mikä on kiertohuuhtelu?