Säiliön ja polttoaineen puhdistus

Liik­ku­val­la ka­lus­tol­lam­me öljysäiliön ja dieselsäiliön puhdistus onnistuu missä tahansa ympäri Suomea koko­luo­kis­sa 20 litrasta aina 200.000 litraan

Kiertohuuhtelu
Kiertohuuhtelu

Kier­to­huuh­te­lu on tehokas ja usein myös ainoa keino suorittaa säiliön puhdistus. Lisäksi kier­to­huuh­te­lus­sa puh­dis­te­taan yleensä myös säiliössä oleva polt­toai­ne lähes tai kokonaan uutta vas­taa­val­le tasolle. Kier­to­huuh­te­lus­sa käytetty mikrobien torjunta-aine Grotamar82 antaa polt­toai­neel­le suojaa mikrobeja ja kor­roo­sio­ta sekä kosteutta vastaan. 

Miksi valita kiertohuuhtelu?

Nykyisten die­sel­polt­toai­nei­den ja polt­to­öl­jy­jen säilyvyys on hyvin ra­jal­lis­ta ja niiden vastustus mikrobeja vastaan on heikko. Säiliöön voi kertyä hyvinkin lyhyessä ajassa suo­dat­ti­mia tukkiva ja suuttimia hajottava mik­ro­bi­kas­vus­to. Lisäksi säiliöön kertyy kosteutta ja muita epä­puh­tauk­sia. Säiliön puhdistusmenetelmissä joissa polttoaine poistetaan puhdistuksen ajaksi ja palautetaan säiliöön puhdistamattomana eivät välttämättä tuota aivan toivottua tulosta. Polttoaine saattaa olla mikrobien saastuttamaa ja kosteuspitoista jolloin puhdistamisesta saatava hyöty häviää saman tien: Mikrobit alkavat tuottamaan uutta kasvustoa. 

Kiertohuuhtelussa sekä säiliö, että polttoaine / öljy puhdistetaan samalla. Lue miksi polttoaine tulisi puhdistaa ja mitä likainen polttoaine aiheuttaa.

Diesel ongelmia:

  • Käyntihäiriöitä
  • Tukkeutuvia suodattimia
  • Suuttimien rikkoontumista
  • Likaa, vettä tai korroosiota säiliössä
  • Lisääntynyttä polttoaineen kulutusta
  • Säiliötä ei ole puhdistettu yli 5 vuoteen 

Jos esiintyy jotakin ylläolevasta ongelmasta, on syytä ottaa heti yhteyttä.

Pyydä tarjous

Ole hyvä ja jätä tällä lomakkeella tarjouspyyntösi säiliön / polttoaineen puhdistuksesta.

Mikä on kiertohuuhtelu?